Sweet Heart

Tuesday, October 16, 2018

Minggu struggle mama.

Minggu struggle buat mama,papa dan anak3 demam serentak..mula2 kakngah demam selsema,lepastu jangkit kat harraz,jangkit pulak dkt papa,harini kak long balik skolah bagitahu tak sedap badan dah demam jugak..semua demam serentak..dah la minggu ni minggu final exam anak2..risau mama,semoga cepat sembuh kesayangan mama semua..tinggal mama sorang je la belum deman,harap2 mama tak berjangkit..

 Kak ngah buat latihan nk exam,demam2 pun raji buat latihan..alhamdulillah semoga kakngah terus rajin sampai bila2..mama share kat sini sebagai kenang kenangan bukan niat nk menunjuk2 yang anak mama rajin..kalau share kt fb atau status whatssap banyak sangat mata yang memandang lepastu mula la sangka yang bukan2..kata nak menunjuk la apa..kalau dah nama manusia memang tak pernah lari dari suka andang serong pada orang lain..

 Mata kuyu je..nak angkat kelopak mata pun tak larat..nak makan tapi tak lalu..


Friday, October 5, 2018

Ambang Merdeka


31.ogos 2018 bawak anak anak menyambut kemerdekaan di stadium,tengok bunga api dan persembahan yang diadakan..anak anak gembira,seronok.menunggu detik 12 malam countdown ramai ramai..laungan MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!..serta percikan bunga api yang sangat cantik..alhamdulillah malaysia sudah 61 tahun merdeka..semoga terus aman dan harmoni..mama berusaha masukkan video mlm kemerdekaan tu tapi x berjaya,x tau kena susah sangat nk upload video dalam blog,sayang kenagan video2 anak2 sebelum sebelum ni pun sangat banyak tapi tak boleh nak simpan kat blog..