Sweet Heart

Tuesday, August 22, 2017

Saya Sdah Pandai

Suka sangat main kat luar sana..selalu papa yang teman dia main kat luar..bila masa papa kerja dia nak leluar memang mama tak kasi keluar la sebab mama malas nk masuk ambik kain tudung..jadi mama pun kunci je lah sliding door tu..hah apa lg terkial2 nak buka sendiri..tiba2 ketap..eh eh dah pandai buja sendiri..huhu.

Tuesday, August 15, 2017

Geram Kat Adik

Kak ngah yang suka sangat sangat kacau adik.gambar ni senyap2 mama snap dia x sedar..khusyuk sangat kacau adik,peluk peluk adik penyet penyet adik..kadang tu kalau dia geram sangat sampai ketip bibir...adik plak sangat rimas kalau buat macamtu mula la nangis..

Haa semapat lagi tu diam diam tangan merayap nak tarik baju adik 😤


Sunday, August 13, 2017

Hari Minggu Yang Indah

Friday, August 11, 2017

Kacau Mama Masak daaa..

🎤Hai senangnya dalam hati kalau hari2 mama layan saya macam ni🎶🎶..huhu time papa keja kakka-kakak sekolah mula la dia tak mahu main sendiri tak mahu bagi mama masak nak suruh mama layan dia je,main dgn dia je..nk bertepek je dgn mama,abistu camana la papa dan kakak balik nak makan hai anak oii..

Wednesday, August 9, 2017

Ragam Hero Mama

Gelagat hero kami..makin banyak akal..😎



Tuesday, August 8, 2017

Harraz turn 1



19 Jun 2017 first birthday harraz..alhamdulillah pejam celik dah setahun usia..mama,papa kak long dan kak ngah mendoakan semoga harraz di panjangkan usia,dimurahkan rezeki,menjadi anak dan adik yang soleh,menjadi anak yang bijak pandai dalam segala hal..sentiasa dirahmati allah selalu..aminn.

Monday, August 7, 2017

Riadah Petang


Layan kerenah anak-anak di hari minggu..si adik seronok bermain di playground,si kakak-kakak sibuk berselfie mama dan papa pun join ler 4kaki😆

Wednesday, August 2, 2017

Demam

Hari ni anak mama dua2 berdik deman dan muntah..minggu lepas adik dah sembuh kak ngah pulak..lepastu pagi ni cikgu kelas kak long pulak call mama bagitahu erisya demam di sekolah muntah..dah la minggu ni minggu exam..alahai risaunya ..dua2 dah pergi klinik..dotor kata tosil..kak long dapat mc 2 hari..semoga anak-anak mana cepat sembuh.amin.