Sweet Heart

Monday, July 24, 2017

Assalamualaikum Dunia


Assalamualaikum..tanggal 19\6\2016 mama telah selamat melahirkan seorang lagi cahaya mata kami, baby boy 3.4kg dan diberi nama Muhammad Eiman Harraz. Semoga membesar dengan sihat menjadi anak yang soleh..amin.

Friday, July 21, 2017

Hobi Yang Diridui

Assalamualaikum..entah kenapa terdetik di hati rasa nak update blog..tetiba rasa rindu nak update blog..setelah beberapa tahun meninggalkan dunia blogger..insyallah mama teringin nak aktif semula macam dulu..dalam beberapa tahun sepi dari menulis sedikit sebanyak ingin mama kongsikan perkembangan keluarga..kalau dulu ketika anak baru seorang tiap detik apa yang anak buat pasti mama tidak terlepas abadikan cerita kisah kak long di blog ni,tujuanya bila mereka dah besar nanti mereka sendiri boleh baca dan tahu kisah2 benar mereka  dalam blog ni,tapi sayang bila dah masuk anak kedua mama dah mula kurang menulis oleh kerana banyak faktor yang tak dapat di elakkan,jadi tidak banyak kisah anak kedua kami iaitu kak ngah yang boleh kami abadikan dalam ni..insyallah mulai dari sekarang mama akan cuba,dan tak lupa juga anak ketiga kami alhamdulillah jun 2016 kami telah di kurniakan lagi seorang cahaya mata..penambah seri keluarga kami.insyallah akan di kongsikan nanti..ok lah jumpa lagi di entry akan datang bye bye.😘😘😘