Sweet Heart

Tuesday, January 22, 2013

Hari Lahir Papa



20 January 2013 hari lahir papa yang ke _ _ ? haha..tahun ni tak beli kek pun..mama teringin nak wat sendiri walaupun tak secantik tak sehebat kek di kedai,tapi ikhlas dari mama untuk papa,maka tercipta la sebijik Cheese Cake tu apa lagi kek peberet papa la,dah nama nya hari lahir dia jadi mama masak benda yang dia suka la,tak leh pandai2 wat kek lain takut tak ada orang makan membazir plak nanti, dan hidangan special yang tak seberapa dari mama untuk papa Lamb Chop Black Pepper merupakan peberet papa jugak..

Happy Birthday Papa We Always Love U !!

.

1 comments:

danishfamily said...

baru berkesempatan..pe2 pun bgus la eryn dpt buat kek sendiri..come pulok tu