Sweet Heart

Monday, December 17, 2012

Dapat Sudah!!




Assalamualaikum adeeeehaiiii..lama tak bersua di blog,puas cuba nak update dah sebulan lebih try tapi tak berjaya,pakai tab tak boleh,laptop pun tak boleh,ni last try guna pc lah pulak,lama tak on pc sebenarnya..dah berkulat atas meja ni,kebetulan erisya nak main game,papa bawak laptop kat opis,adik guna tab opss ganas sangat bunyinya ayat adik guna tab tu(dia suka tengok video klip lagu-lagu dengan utube)selalu berebut dengan kak long nak tak nak bukak pc je la bagi kak long,try bukak blog mama nah dapat sudah!! sukanya!!!ingatkan nak kena tutup terus dah blog mama ni..tepek gambar pavlova la dulu,peberet kaklong ngan adik selalu wat tuk diaorang,esok-esok tepek gambaq lain plak no..tata.



3 comments:

danishfamily said...

sedak nyer...:)

irma said...

wah....sentiasa buat tu...anak2 k.ima b minat pavlova & k.ima pon kureng coz manis sgt lah...rs cam xleh telan....buat 2x je tu pon byk bg org...order pon x ambik...hehe

erynonelove said...

hehe kami ni selera anak jati kelate la katakan :-)