Sweet Heart

Tuesday, December 25, 2012

Bye Bye My Friend



Semalam kawan erisya dah berpindah ke tanah air mereka di kelantan,dapat pulak ILP Kota Bharu huhu jelesnya,diaorang ni bertukar suka sama suka,ada staff sana nak pindah sini jadi offer la saper2 nak tukar,kami lewat seminit je tahu pasal tu,huhu ruginya..kalau tak dah tentunya kami la yang pindah.Takpe la dah belum rezeki nak pindah kan.semalam sebelum bertolak pagi-pagi lagi kawan dia ni datang ketuk pintu nak jumpa erisya nak salam katanya dah nak bertolak dah,adehai sadis la pulak..best friend dah nak pindah tak leh nak main kat sekolah sama2,main basikal sama2..Insyallah ada rezeki turn kami pulak tapi tak tahu bila.

0 comments: