Sweet Heart

Monday, December 31, 2012

Birthday Anak-anak 2012

6/9/2012
Birthday Nur Eizyan Hafiya

15/12/2012
Birthday Nur Erisya Hanie




SELAMAT TINGGAL 2012,SELAMAT DATANG TAHUN 2013

Tuesday, December 25, 2012

Bye Bye My Friend



Semalam kawan erisya dah berpindah ke tanah air mereka di kelantan,dapat pulak ILP Kota Bharu huhu jelesnya,diaorang ni bertukar suka sama suka,ada staff sana nak pindah sini jadi offer la saper2 nak tukar,kami lewat seminit je tahu pasal tu,huhu ruginya..kalau tak dah tentunya kami la yang pindah.Takpe la dah belum rezeki nak pindah kan.semalam sebelum bertolak pagi-pagi lagi kawan dia ni datang ketuk pintu nak jumpa erisya nak salam katanya dah nak bertolak dah,adehai sadis la pulak..best friend dah nak pindah tak leh nak main kat sekolah sama2,main basikal sama2..Insyallah ada rezeki turn kami pulak tapi tak tahu bila.

Monday, December 17, 2012

Dapat Sudah!!




Assalamualaikum adeeeehaiiii..lama tak bersua di blog,puas cuba nak update dah sebulan lebih try tapi tak berjaya,pakai tab tak boleh,laptop pun tak boleh,ni last try guna pc lah pulak,lama tak on pc sebenarnya..dah berkulat atas meja ni,kebetulan erisya nak main game,papa bawak laptop kat opis,adik guna tab opss ganas sangat bunyinya ayat adik guna tab tu(dia suka tengok video klip lagu-lagu dengan utube)selalu berebut dengan kak long nak tak nak bukak pc je la bagi kak long,try bukak blog mama nah dapat sudah!! sukanya!!!ingatkan nak kena tutup terus dah blog mama ni..tepek gambar pavlova la dulu,peberet kaklong ngan adik selalu wat tuk diaorang,esok-esok tepek gambaq lain plak no..tata.