Sweet Heart

Tuesday, June 19, 2012

Tunaikan Janji



Budak nih nak jadi tinkerbell..asalnya kami pergi main bowling dengan student2 papa yang last semester,orang main bowling dia sibuk nak main gak tapi tak larat nak angkat bola pon macamana nak baling,mata dah merah sebab tak leh main,papa pujuk la 'nanti kita pegi supermarket kita beli bowling yang kecik sikit ya' ok dah esok nya dia tuntut janji cari-cari kat supermarket tak ada plak,last2 jumpa plak tinkerbell nih nak yang tu pulak la ,bowling tak mau dah..ok senang cerita beli yang tu jek..balik rumah senyap2 ingat buat apa rupanya dia da transform jadik tinkerbell plak dah,sibuk panggil mama suruh tangkap gambar dia jadi tinkerbell dan siap pasan 'nanti mama masuk dalam internet ya' ok ni mama dah masukkan dalam internet nanti kak long tengok la yer...layan je lah kak long oii..


5 comments:

MaMa NuRuL said...

wah wah anak dara mama sorang ni...pandai sungguh bergaya.. siap suruh buh dlm internet tak tahan tu..hahaha..

Liz@ n H@ris said...

da pandai melaram da anak dara cik erin ye..hehe

erynonelove said...

tu la pasal,suruh buh dlm internet tu yang tak tahanya..

danishfamily said...

supo doh tu..come

eVeryThing Happen 4 a Reasons said...

hahahha..luculah erisya nie..