Sweet Heart

Monday, May 14, 2012

Tarikh Sejarahku Datang Lagi...



   10Mei datang lagi,alhamdulillah masih dipanjangkan usia,masih diberi peluang menghirup udara segar,masih diberi peluang untuk menikmati kebesaran allah di samping insan-insan yang disayangi,terima kasih buat papa dan anak-anak kerana u all adalah jantung hati mama..terima kasih jugak atas kejutan yang dibuat dan hadiahnya,dapat handphone baru, serius nya mama sangat sayangkan handphone lama dah berjuta kali terjatuh,terbaling,tersepak terberapa banyak ter ter pun masih tetap elok,mama pun bukanya jenis suka tukar tukar phone selagi tak rosak selagi boleh dipakai selagi tu lah mama guna,tapi kalau dah dapat hadiah mesti la suka dan sangat menghargainya..doa mama semoga terus deberi kesihatan yang baik,panjangkan usia,dimurahkan rezeki,sentiasa dirahmati NYA..bahagia disamping suami dan anak-anak tercinta..amin 
  oh ya hari ni mama baru start puasa ganti,baru 1hari puasa ada lagi 3hari semuanya 4hari mama ponteng puasa bulan ramadhan lepas,masa tu tengah sarat mengandung kesian kat baby dalam perut,nasib baik gak 4hari je kalau sebulan jenuh la nak ganti..

3 comments:

danishfamily said...

epi besday eryn..

erynonelove said...

Tima kasih kaksue

MaMa NuRuL said...

syiok nya dpt henpon baru..