Sweet Heart

Wednesday, May 23, 2012

Ayaq..ayaq..ayaq..

sementara si kecik baru tido boleh mama update blog jap,sat g kalau dia dah bangun jangan harap la,kalau orang tengah tido lagi la dia suka kacau tarik rambut,korek lubang hidung orang huhu kak long la selalu jadi mangsa..
  Hari ni cuti masak lagi AYAQ TAK DOK eeee...geram ler,bulan ni kerap sangat tak ada air,kat sabah dulu kerap tak ada eletrik orang sabah kata tak ada karan,tapi kat sini lak selalu tak ada ayaq,ingat nak habiskan stok makanan dalam fridge tu,lusa dah nak balik kampung cuti sekolah dah mula..sebelum cuti panjang rumah ni nak kena kemas,cuci apa yang patut tapi nampak gayanya rancangan tergendala la plak,kena tapau makanan gak la hari ni..esok harapnya ada air la..cakap pasal cuti panjang seronok nak balik kampung alangkah bestnya kalau dapat pindah huhu tiba tiba lak..nak masuk 3 tahun dah duk sini bosan dah rasa,berangan je la dulu  pas ni nak pindah mana pulak..si kecik dah bangun tengah mangil mangil dah kejap bebenor tido nya,out dulu lah.

3 comments:

danishfamily said...

best nyer..dah nk mintak pindah kt kg ker...

MaMa NuRuL said...

aiii takkan nak pindah dah kot?hehe

Anonymous said...

haha baru pasang angan2 tu,niat nya begitu la..niat mama jer,papa x tahu la..
kak nurul- bosan dah merantau teringin nk duk kg halaman sendiri plak..