Sweet Heart

Sunday, May 6, 2012

Adik Punya Cerita

Assalamualaikum salam berhujung minggu..baru berkesempatan update blog,sebelum ni sempat jeling jeling manja je kat blog,hari ni adik hafiya dah masuk 8 bulan,kelmarin dulu baru baik dari demam..nak masuk 8 bulan demam buat pertama kalinya..mulanya ingat demam sebab nak tumbuh gigi,rupanya lepas baik dari demam keluar plak campak..merengek je dia,musim demam campak rasanya kat sini baru ni anak jiran bawah demam campak,lepastu anak jiran bawah lg satu plak kena,last skali anak kami plak yang atas skali ni baru kena..alhamdulillah hari ni nampak ruam campak dia pun dah semakin kurang dah boleh sambung belajar minum susu botol..susu mama macam dah tak berapa banyak..masa kaklong dulu sempat gak sampai 2tahun setengah susu badan,tapi yang adik ni tak sampai setahun lagi pun susu dah berkurangan..nape ek??itu yang mama ajar dia minum susu botol sikit2 belum berniat nak stop susu badan cuma mahu tambah takut tak mencukupi kelaparan plak dia nanti.

3 comments:

MaMa NuRuL said...

takpe lah, dah kalau x bg botol kang lapar pulak..

Liz@ n H@ris said...

besar da adik...

danishfamily said...

dah tak byk susu yer..tak pe la cmpur btl pulak