Sweet Heart

Thursday, April 19, 2012

Sesi Tayangan Plak Ke?

Haha bukan tayangan filem ke drama terbaru yer cuma tayangan air tangan mama mood baking sekarang ni,buat lagi kek karamel dihari minggu baru ni sempat ambik gambar sepotong yang last je lupa plak nak ambik gambar kek sebijik sedar2 dah last baru teringat nak ambik gambar..huhu,habis kek karamel buat brownies plak,habis brownies semalam buat cheese cake plak..hari2 makan kek ooo...layan selera papa dengan kaklong dan mama jugak..habis cheese cake nanti nak buat apa plak? Tunggu dua beranak yang request dulu la baru projek on...


5 comments:

Liz@ n H@ris said...

sedapnye..membaking2...

irma said...

wah...3bj utk 1hr...hebat2...tp takper semua bdn slim2 hehe...sedap kek karamel tu eryn...k.ima nmpk cam manis je tu yg tak tergerak lg nak buat...best ke?

erynonelove said...

Lor bkn 3bj 1 hr kak irma,sebijik kek hbis dlm 2,3 hr,lps hbs sbijik buat yg lain plak..itu mksudnya,kiranya hr2 mkn kek la..kek karamel tu x manis kak irma,jgn buat dgn susu pkt manis tp buat dgn susu cair,sgt2 sedap alhmdulillah dpt 5star dr jiran,haha..try la wat kak irma.kek tu peberet fmly gak tiap2 kali raya WAJIB ada.

MaMa NuRuL said...

seronoknya membaking....

danishfamily said...

sedapnyer kek...nak2..hihi