Sweet Heart

Saturday, January 14, 2012

Sedikit Pengenalan

Assalamualaikum..happy weekend,apa aktiviti u all hari ni tak kira dimana kawan2 berada borneo,timur barat,dan utara..tak lupa buat teman2 blogger baru mama,selamat datang ke blog saya yang tak seberapa ini..actually blog ni diwujudkan sekadar untuk berkongsi aktiviti kami sekeluarga,disini lah tempat family,sahabat2 geng2 blogger mama dapat mengikuti perkembangan kami sekeluarga tak kira dimana saja kami berada..sebagai contohnya ketika kami tinggal disabah dulu,jarang balik kampung jadi dengan cara ini family kami di kampung dapat mengikuti perkembangan kami di sana..dan sekarang dah pindah semenanjung masih lagi dapat berkongsi dengan sahabat2 mama yang masih di sabah..dan yang telah berpindah diserata tempat,bak kata pepatah walau jauh di mata tapi dekat di alam maya..hehe..dan kepada teman blogger baru mama jika sudi jemput la singgah selalu...

3 comments:

MaMa NuRuL said...

blog pendekat jarak kita..

erynonelove said...

ya betul tu cik nurul..

danishfamily said...

sungguh tu..jauh dimata dkt dihati