Sweet Heart

Tuesday, January 10, 2012

Minum Petang

Petang kelmarin punya cerita,cuaca redup2 angin sepoi2 sejuk sampai ke tulang hitam rasanya,abis tengok cerita sinetron tv3 perut rasa lapar la pulak..mkn benda panas2 ni best nih..teringat plak kt bahulu,google la kejap carik resepi..ok barang pun ada boleh la try..memandangkan dua beradik tu masih lena diulit mimpi tu..aikk sorang dah bangun ya...

siap bahulu acuan pertama..adik pun dah jaga duk diam2 situ mama nak santap kejap yer..

yang ni buat dalam acuan cup cake tak larat nak tunggu bakar dalam acuan kecik2 tu lambat la,ha ambik ko macam nak melompat keluar je bahulu tu..naik gebusss gilerr..hehehe,yang ni tuk papa ngan kaklong plak santap,mama dah abis sepinggan tadi hehe..

3 comments:

MaMa NuRuL said...

wow! kembang molek nya bahulu dia..

Liz@ n H@ris said...

gebunye..hehe

danishfamily said...

kembang molek tu..sedak tu cicoh nge air teh