Sweet Heart

Friday, December 30, 2011

bye bye 2011


Assalamualaikum..lamanya x update blog ni kan..rasanya kali ni paling lama la kan,entah ada ke tidak tuan punya blog ni,ke dah lupa password hehehe..biasa la kan mama mood yang teramat malas la tu..nak tulis pasal apa yer..blurrr lama x tulis kat blog ermm..ok la nk jawab soalan yang tajuk entry sblm ni la yang dah berbulan2 x jawab tu,"sempat raya ke tidak" jawapanya sempat sangat la smpai terlebih due dah pun terlebih sehari je..ok sekarang baby dah nak masuk 4 bln dah pun..alhamdulillah..kak long plak tahun baru ni dah nak masuk skolah tadika..cam x caya je rasa anak nak masuk skolah dah..rasa baru je kan..kan..hehe..ok la nak tulis banyak lagi sebenarnya tp rasanya takat ni dulu la adik pun dah jaga nak susu..oh ya,sebelum terlupa selamat tinggal 2011,dan selamat datang 2012 kepada kawan semua..