Sweet Heart

Tuesday, August 16, 2011

Sempat raya ke tidak......

Salam 17 ramadhan salam nuzul Al-quran buat semua..hari ni papa dah bertolak balik kangar huhu kejap je rasa 5hari papa cuti,Mama dah masuk 37 minggu lebih kelmarin check up klinik nurse kata kepala baby dah rendah,nenek pun kata nampak perut mama dah rendah..huhu sempat raya ke tidak ni..rasa macam tak berapa nak sempat je,mama pun dah rasa penat lenguh2 1 badan dah..cakap je penat lenguh2 tapi malam kelmarin sempat lagi jelajah pasar borong wakaf che yeh,sempat lagi teroka beberapa buah shopping mall huhu nak puaskan hati sebelum perintah berkurung lepas ni,tak apa lah selagi terdaya kan..hari ni pulak nenek dah sibuk buat ketupat palas awal2 lagi untuk mama takut mama bersalin sebelum raya tak sempat makan lak katanya..dah dapat makan ketupat nenek ni sekurang2 nya tak ada la kempunan mama nanti..harap2 sempat la mama bersalin lepas papa balik sini pulak minggu depan..rasa macam lama la pulak seminggu ni..

3 comments:

MaMa NuRuL said...

bestnya...rasa nak beranak jugak je..ngeh3

danishfamily said...

dah tak lama dah tu..Insya Allah

erynonelove said...

kak nurul- apa lg lepas ni giliran kak nurul la pulak.

kak sue- insyallah semoga semuanya selamat.