Sweet Heart

Thursday, July 14, 2011

Last dah

salam petang khamis..lama tak pot pet pot pet kemalasannn..nak citer pasal apa yer,pasal check up selasa lepas dah last check up sini next check up kat kampung la pulak,seminggu lebih lagi nak balik kampung stay sana sampai lepas pantang..balik kampung awal sikit la sebelum puasa balik lewat2 takut penat la perjalanan yang agak jauh tu..ermm hari ni lak ganti puasa jugak last dah..akhirnya,ada berapa jam lagi nak berbuka...tik tok tik tok..berbuka dengan nasi kerabu beli je lah tak larat nk masak..cuma masak untuk pencuci mulut je lah hari ni,rasa nak makan kek gula hangus..lama tak makan lagipun nak habiskan butter dalam peti sejuk tu sebelum balik kampung..baru keluar dari oven panas2 lagi...posing dulu la..

4 comments:

MaMa NuRuL said...

alalala...syedapnya lama x makan...

irma said...

beh nyer...k.ima susoh betul nk jd comey gini....acu ajar k.ima gok...hehe

erynonelove said...

kak nurul-tu la lama x makan best plok layan.
kak ima-alah kak ima padahal dia lagi sifu bab2 wat kek ni..eryn perap dulu 2@3 jam sblm bkr ikut kata resepi tu untuk jdkan lubang tu lebih banyak perap lg lama x pe.

danishfamily said...

sedaaap nyer...pantang bole mkn aaaa nnt..hihi