Sweet Heart

Thursday, July 28, 2011

Jadual Yang Padat

Salam..di hari jumaat,bersiaran lagi dari kampung,wah cepat je rasa seminggu lusa papa dah nak balik perlis waaaa! sedihnya..so hari ni dan esok kena manfaatkan masa yang berharga dengan agenda2 yang padat tersusun,shopping belum habis lagi kelmarin dulu shopping barang baby..alah tambah mana yang patut sikit2 je,kelmarin shopping baju raya erisya,dan kejap lagi lepas solat jumaat ingat nak sambung lagi cari kasut raya erisya pulak dan baju mama..tahun ni beli yang ready made je lah ala2 jubah ke kaften ke..berangan je mama nak raya tah sempat raya ke tidak tah2 baby nak kuar awal huhu harap2 sempat beraya nak gak makan kuih muih raya..huh selesai urusan tu baru mama lega leh duk diam la pas ni..menghitung hari papa balik,menghitung hari raya,menghitung hari baby kuar..harap2 semuanya berjalan lancar.

santapan kelmarin teringin nak makan nasi dagang kelantan yang tok mek buat lama betul tak makan..

1 comments:

danishfamily said...

dah kt kg yer..best nyer nasi dgg..