Sweet Heart

Tuesday, June 21, 2011

oh GCB !!



Sekarang ni MCD tengah keluarkan balik GCB ni,wah tengok dalam iklan tv meleleh air liur mama tau,sebenarnya dari awal pregnant baru ni lagi mama mengidam dan tertunggu2 bila la MCD ni nak keluarkan balik GCB ni last2 minggu lepas tengok ada dalam iklan Tv,ini lah masanya yang ditunggu2...tapiiiiiiii....huhu ada tapinya 3hari lepas masa mama check up klinik berat badan mama naik banyak la,dah 2 bulan berturut2 timbang naik 3kg sebulan,ni gara2 dua bulan lepas mama makan x cover la ni mentang2 la alahan dah makin kurang selera pun baik punya..makan pulak benda yang mudah buat berat badan naik..gara2 berat badan naik banyak ni jugak mama kena ulang alik pergi klinik selang sehari selama seminggu untuk check tekanan darah dengan paras gula dalam air kencing,tiap kali check result tu ok je..aduhai itu pun jadi isu ke penat tau..kebetulan pulak hari ni papa ada KPSL kat alor star rasa nak je roger2 suruh belikan GCB ni,tapi pikir2 biar la dulu kot lagi pun hari ni last kena pergi ambik tekanan darah kat klinik,selesai yang tu dulu nanti dah ok semuanya mama nak ngappp GCB tu..ermmmm.

4 comments:

MaMa NuRuL said...

wahh naik dgn jayanya ye...

irma said...

xper cik eryn..makan sikit wat jamoh...jgn mkn byk pulok..hehe

erynonelove said...

a'ah cik nurul bam bam sungguh dah ni..

ambe nk makan sebijik je cik irma,sebijik tu kira banyok ke sikit hehehe..

danishfamily said...

wah2..meriah tu kalu 3kilo sekali naik eryn.jgn ada mslh pe2 sudah aaa yer..hihi.