Sweet Heart

Tuesday, June 28, 2011

Laporan

Baru je balik dari klinik check up lagi,alhamdulillah semuanya ok,tekanan darah,urine dan keputusan MGTT pun semuanya ok..berat badan untuk 2 minggu setengah kg je naik,huhu control habis kali ni,makan pun cover baik punya la..tapi penat jugak makan nak kena control ni pantang nanti dah sah2 kena control masa mengandung ni la nak makan puas2 tapi x dapek gak le demi kesihatan kan kena jugak la control makan tu..oh ya tahu tak apa yang mama makan sampai naik 3kg 2 bulan lepas tu..kepada kawan2 kalau masa pregnant jangan la kemaruk cam mama ni ya makan sikit2 xpe..hehe bulan pertama gian sangat makan ni dia perghhh..lepas 1 tapau 1 tapau angkut kat kedai tau..

kemudian ni lagi,alah kan bulan mei kan besday mama jadi dah terbeli kek sebijik sape lagi nak abis kan,papa sah2 dah x makan kek camtu,erisya makan aising je..sudahnya masuk perut mama gak la..

lagi dan macam2 lagi

Dan baru2 ni ada kawan papa balik dari honeymoon kat langkawi dia kasi ni,dah 2 minggu benda ni ada kt umah ni tapi nampak cam x luak je tu,aiii tak ada orang nak makan ke ni??..agak2 sapa yang nak habiskan tu...oh tidak godaan betul la..

4 comments:

MaMa NuRuL said...

hahaha..makanan syurga semua tu

danishfamily said...

patut la byk naik..makan sedaaap rupanyer yer..hihi

irma said...

haha boleh geng k.ima ni peknen naik kaw..kaw....jgn risau insyaAllah kejap je buleh turun tu...

erynonelove said...

k.nurul& k.sue-tu la makan x hengat
k.ima-harap2 bleh turun balik la.