Sweet Heart

Monday, May 23, 2011

Main air

Cuti hari wesak baru2 ni tak tahu nak gi mana,ingat nak balik kampung tapi serba salah pulak sebab bulan 6 nanti kami mau balik lagi..last2 papa ajak pergi karnival sungai petani..

Begini lah diri ku sekarang yang semakin tembam bam bam ni..kepada kawan2 yang pernah request gambar latest mama ha ni la dia mama buat masa ni,mintak maap le lambat bebenor tepek gambar latestnya..rasa tak berapa best nak bergambar bila dah tembam camni tu yang lama tak posing depan kamera tu.



huuhu..mak buyung pun nak main air tu..hehe



3 comments:

MaMa NuRuL said...

boleh jugak tengok Mama Eryn membuyung kali ke2....hehe..ok la tu x le bam bam sgt

irma said...

yeay,,,,yeay..dpt jgk tgk gambor eryn peknen 2nd..hehe..

danishfamily said...

tak dok aaa tembam sgt eryn..come apa