Sweet Heart

Monday, February 28, 2011

Salam..

Assalamualaikum...hai apakabar semua?? semoga sihat2 belaka hendaknya..terasa rindu pada blog yang sudah lama mama peram ni,agak2 dah jadi pekasam tak hehe,rupanya dah sebulan yer mama tak update blog ni,last update 28 jan hari ni dah 28 feb,esok dah masuk bulan baru dah,sebulan tak berblog agak lama jugak yer,FB tu buka la jugak jarang2..sampaikan ada kawan2 yang bertanya,malah ada jugak yang talipon terus tanya mama kenapa..terima kasih banyak la pada kawan2 yang sangat perihatin,nak tergelak pun ada bila ditanya KENAPA? sebenarnya tak ada apa2 pun cuma malas mama yang makin menjadi2 jer,ada jugak yang kata nak bukak internet pun malas gak ker?bukanya busy apa pun orang yang lagi busy pun boleh bukak internet,hehe dah tu camno,tapi kan mama kira ok la jugak bukak la jugak kan,ada sorang kawan mama dulu lagi teruk tau masa dia pregnant langsung tak bleh nak layan internet,terfikir nak bukak internet je terus muntah2,ada jugak kan macam tu..tapi mama tak der lah macam tu cuma tak berapa nak rajin sikit je..ok lah dulu buat kali n jumpa lagi di next entry insyallah..salam.