Sweet Heart

Wednesday, January 19, 2011

Suamiku chef wan?????

Haha bikin gempak tajuknya,bukan chef wan yang ni ya..



Ini chef wan yang ni,chef hazuan haha..oleh kerana semalam dia masak jadi mama panggil dia chef la kejap,dah seminggu mama cuti masak sebenornya,dah tekak tak leh nak terima jadi beli je lah,tengok dalam peti ais ada plak ayam mentah yang kami beli weekend baru ni,sayang pulak daripada tak buat apa,jadi semalam papa offer diri la nak masak,ermm dah lama bebenor papa tak masuk dapur seingat mama last dia masuk dapur masa mama mengandungkan erisya pastu sekarang ni erisya dah masuk umur 3 tahun dah pun..ermm..untuk makan malam semalam dapat gak la mama merasa air tangan papa niICQ Emoticons
terima kasih daun keladi ya..Free Avatars



2 comments:

znurul said...

alahai...gmbr chef hazuan nya nampak,gmbr masakan nya x nmpk...line tgh x betul kot...syabas kat papa erisya, masuk la dapur slalu

danishfamily said...

alahai...alahan ko eryn?