Sweet Heart

Monday, January 24, 2011

Papa Punya Birthday

Tanggal 20.1.2011 baru ni birthday papa..Party Emoticonsermm baru nak update alahai mama sekarang ni ikut mood la kalau datang mood rajin tu maka update la blog kalau malas tu maka sawang la blog mama ni,so tahun ni meningkat lagi satu angka,angka baru plak senang kata tukar plate number 3 la pulak ,..haha jangan jeles yer papa sebab mama masih plate number 2 haha..mama just buat sebiji kek span pandan konon2 tuk birthday papa la,kek biasa jek x der toping2 pon,x plan nk buat sebenarnya,last minit buat tengok bahan2nya ada so on je la yang ada lilin bagai tu erisya punya idea nak jugak papa tiup lilin,jadi godek2 almari ada la sebatang lilin yang lebih birtday erisya baru ni ha boleh la tu nak puaskan hati anak dara ni..Party Emoticons




epi besday papa..we love u so much Love Emoticons

1 comments:

znurul said...

eryn...cantik sangat kek tu.