Sweet Heart

Friday, January 14, 2011

Mama Bosan..

aii..penyakit M nak meng-update blog semakin menjadi2 pulak ni,bila penyakit R nak datang..ermm alangkah bestnya kalau boleh balik kampung sekarang ni,teringin nak makan macam2,macam2 yang my mum masak..cepat la hari berlalu..cepat la raya cina nak balik kampung ni..bukan tak boleh nak masak sendiri tapi tak tahu lah sejak dua menjak ni rasa sangat2 bosan dengan makanan yang mama masak sendiri,mama tengok pun dah nak mu***h tapi tak mu***h pun,ermm yang peliknya papa makan ok je mcm biasa je dia kata nasi tetap tambah,mama jugak la slow je..macam2 lah kan,ada jugak bosan dengan masakan sendiri,kawan2 pernah tak rasa camtu?? ke mama sorang je rasa camtu..ermm

Antara makanan yang mama nak makan bila balik kampung nanti.. pinjam gambar gengan pakcik google kejap ya.

2 comments:

irma said...

kalo k.ima mmg sokmo gitu ms pregnant.siap xleh mkn dlm umoh sendri lg...hihi tp bhgn hok kuo blk tu x thn huu

erynonelove said...

oo bleh geng la kita kak ima,ingat eryn sorang je..kira cam pnyakit org kaya pun ada jugok kan..doh nk kena beli n mkn luar sokmo la haha..kopak la en somi ku kali ni..