Sweet Heart

Friday, January 7, 2011

coba-coba



Semalam terliur tengok cik liza punya donut kat FB,ari ni nak try buat la,ni lah hasilnya sepinggan untuk kami sepinggan untuk jiran...tapi belum capai tahap se gebusss donut big apple lagi la..takpe lain kali boleh cuba buat lagi.

4 comments:

irma said...

wah..caiyok2....budok2 ni sokmo kena wat pelbagai...nak2 hok ada coklat ats..huhu

znurul said...

wahhhh...tak boleh jadi ni!!!

erynonelove said...

kak irma-len kali leh buat yg coklat2 plak.
kak nurul-ya buat jgn x buat : )

Liz@ n H@ris said...

hahaa..tergude eek..mintak mahap...xpasal2 kene nguli yek....;)