Sweet Heart

Friday, January 28, 2011

Balik Kampung

Hali ni hali Jumaat,esok hali sabtu..ada apa dengan hali sabtu?..esok kami mau balik kampung cuti laya cina ma..halap2 jalan laya talak jem ma..halap2 cepat sampai..hati mama manyak itu munga2..lalalala..ok la selamat bercuti aaa..tata.Innocent Emoticons

Monday, January 24, 2011

Papa Punya Birthday

Tanggal 20.1.2011 baru ni birthday papa..Party Emoticonsermm baru nak update alahai mama sekarang ni ikut mood la kalau datang mood rajin tu maka update la blog kalau malas tu maka sawang la blog mama ni,so tahun ni meningkat lagi satu angka,angka baru plak senang kata tukar plate number 3 la pulak ,..haha jangan jeles yer papa sebab mama masih plate number 2 haha..mama just buat sebiji kek span pandan konon2 tuk birthday papa la,kek biasa jek x der toping2 pon,x plan nk buat sebenarnya,last minit buat tengok bahan2nya ada so on je la yang ada lilin bagai tu erisya punya idea nak jugak papa tiup lilin,jadi godek2 almari ada la sebatang lilin yang lebih birtday erisya baru ni ha boleh la tu nak puaskan hati anak dara ni..Party Emoticons




epi besday papa..we love u so much Love Emoticons

Wednesday, January 19, 2011

Suamiku chef wan?????

Haha bikin gempak tajuknya,bukan chef wan yang ni ya..



Ini chef wan yang ni,chef hazuan haha..oleh kerana semalam dia masak jadi mama panggil dia chef la kejap,dah seminggu mama cuti masak sebenornya,dah tekak tak leh nak terima jadi beli je lah,tengok dalam peti ais ada plak ayam mentah yang kami beli weekend baru ni,sayang pulak daripada tak buat apa,jadi semalam papa offer diri la nak masak,ermm dah lama bebenor papa tak masuk dapur seingat mama last dia masuk dapur masa mama mengandungkan erisya pastu sekarang ni erisya dah masuk umur 3 tahun dah pun..ermm..untuk makan malam semalam dapat gak la mama merasa air tangan papa niICQ Emoticons
terima kasih daun keladi ya..Free Avatars



Tuesday, January 18, 2011

Pussss...Semangat

Ada sedikit kerajinan nak menulis,menulis rajin la baca tu tak berapa nak rajin lagi,bila disuruh baca je 'erisya ngantuk la mama' 'erisya letih la mama' 'nak kencing la nak itu la nak ini la'bla..bla..bla..


Rajin tulisnya kejap je pastu lenguh la mama,ok la papa janji kalau rajin2 menulis dan baca papa nak belikan meja jepun tuk erisya,ok ni dah belikan pun Rm 10 henget je,beli kat thailand kebetulan uncle jiran depan umah ni nak p thailand so kirim la skali..ok la suka la dia..

Dah belikan meja ni ingatkan semangat la sikit..memang semangat pun semangat buat letak mainan dia tu..ish ish..Free Avatarspusss semangat.Sad Emoticons

Friday, January 14, 2011

Mama Bosan..

aii..penyakit M nak meng-update blog semakin menjadi2 pulak ni,bila penyakit R nak datang..ermm alangkah bestnya kalau boleh balik kampung sekarang ni,teringin nak makan macam2,macam2 yang my mum masak..cepat la hari berlalu..cepat la raya cina nak balik kampung ni..bukan tak boleh nak masak sendiri tapi tak tahu lah sejak dua menjak ni rasa sangat2 bosan dengan makanan yang mama masak sendiri,mama tengok pun dah nak mu***h tapi tak mu***h pun,ermm yang peliknya papa makan ok je mcm biasa je dia kata nasi tetap tambah,mama jugak la slow je..macam2 lah kan,ada jugak bosan dengan masakan sendiri,kawan2 pernah tak rasa camtu?? ke mama sorang je rasa camtu..ermm

Antara makanan yang mama nak makan bila balik kampung nanti.. pinjam gambar gengan pakcik google kejap ya.

Friday, January 7, 2011

coba-coba



Semalam terliur tengok cik liza punya donut kat FB,ari ni nak try buat la,ni lah hasilnya sepinggan untuk kami sepinggan untuk jiran...tapi belum capai tahap se gebusss donut big apple lagi la..takpe lain kali boleh cuba buat lagi.

Sunday, January 2, 2011

Posing

Anak dara mama nak posing,sekarang ni makin rajin posing nya,kalau dulu2 sangat susah nak tengok kamera,layan gambar..