Sweet Heart

Monday, December 20, 2010

Family Picnic

Family datang dari kampung nak sambut birthday erisya,birthday yang ke 3 pada tahun ni..alhamdulillah 3 tahun dah anak mama ni.

Esoknya kami ramai2 picnic di gua kelam..alang2 dah ada semua kan,selalunya ada yang tak dapat datang,tapi kali ni semua ada..itu yang mama plan nak buat BBQ kat air terjun.





Seronok keluarga dapat berkumpul ramai2 insyallah lain kali panjang umur kita buat lagi yer..

1 comments:

znurul said...

seronoknya u all ye..