Sweet Heart

Saturday, December 25, 2010

Anniversary kami..


Orkut Myspace Anniversary Scraps, Graphics and Comments


Hari ni Anniversary kami yang ke 5 tahun,siang papa ajak jalan2 kat aloq staq singgah mcd pekena prospereti burger kat citi plaza sat lama tak makan,pastu jalan2 kat aloq staq mall,jualan year end sale dan krismas banyak gak barang2 murah,dalam duk jalan2 tu mama ternampak satu barang ni ermm cantik!..ish papa lak kasi green light hehe apa lagi sambar je la satu..alah kunun2 hadiah sempena anniversary katanya..terima kasih banyak2,barang apa? nak bagitahu gak ke? tak yah la..ok pastu malam plak makan2 kat kedai kegemaran kami Nawal Tomyam Seafood wah glamer plak kedai ni masuk blog,ya makanan kat kedai ni lah satu2 nya kedai yang sangat menepati citarasa tekak kami,kepada sapa2 yang bercita2 nak mai perlis cuba la ke kedai tu gerenti balik tempat anda dok teringat2 tomyam dia..eh ter-promote plak ke,sorry ya ni iklan tak berbayar ikhlas dari pelanggan tetap,tempat dia sempoi je,harga sangat murah..Tomyam 1+telur dadar 1+nasi putih 3+milo ais+teh o ais semuanya RM10 hengget je..murahkan.tapi tadi selera kami lebih sikit maklum ler petang makan burger je mlm lapar sikit la,siakap sweet & sour,telur dadar,burung puyuh goreng kunyit..alhamdulillah kenyang betul..eh lari jauh plak ngan topik anniversary kan ok lah ambik mood balik..
SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YG KE 5 BUAT KAMI SUAMI
ISTERI....semoga kami sentiasa di beri kebahagian&keharmonian hingga akhir hayat...amin.

2 comments:

znurul said...

congratulations to both of u..semoga terus happy sampai bila2

erynonelove said...

tq cik nurul..amin.