Sweet Heart

Sunday, November 21, 2010

Update..

Petang semalam baru sampai perlis,dah sampai perlis baru ada hati nak berblog,berface book,kalau duk kampung rasa masa tu tak pernah nak cukup,ada je benda nak dikerjakan,lagi pulak tambah dengan adanya keluarga sanak sudara rasa macam tak bukak blog/facebook setaun pun tak apa hehe..pendek kata seronok dikampung sampai lupa benda2 ni semua..ni gambar sekadar nak buang sawang di blog,tepek sikit dah la lagi pun dalam kamera ni banyak sangat gambar lembu,tepek gambar lembu buat apa dah selamat masuk pewot dah pun hehe..
Anak dara mama dipagi raya.

Menumbangkan sekor lembu..

0 comments: