Sweet Heart

Thursday, August 12, 2010

Rempit???

Hari ini dah masuk hari ke empat kita umat islam berpuasa..alhamdulillah stakat ni lauk tunjuk2 dulu,awal2 puasa ni mood masak mama belum datang lagi,lagi pun teringin gak nk try juadah di bazar ramadhan negeri perlis ni camana,nanti lah bila dah agak boring makan yang bazar punya nnti mama masak lak..hari pertama puasa keluar beli kat bazar,mak ai punya la ramainya manusia..parking dah la jauh,nak kena jalan jauh lak pastu papa pulak nak kena dukung erisya,dia kalo ramai2 org camtu memang x nak jalan la jawabnya..kalau selalu camni boleh pengsan la papa jawabnya..rasanya kalau naik motor lagi senang,x der la tersekat dengan jalan jem,parking pun senang,esoknya papa belikan mama dan erisya topi keledar,huhu lepas ni merempit la kami ke bazar ramadhan..haha..

Ini lah topi keledar baru mama dan erisya..

Testing..testing..

Ready nak merempit..vrommmmm..

Haha terselit ditengah2..

4 comments:

znurul said...

sib baik ada helmet, kalu x mmg lagi tersepit erisya...apa2 pun enjoy je nmpk u all naik motor...best kan.rindu erisya & mama erisya jugok.

irma said...

sib baik papa&mama kecik je....leh tumpang selit yer erisya...haha

erynonelove said...

rindu cik nurul n double A,cik irma n triple H..jugok.hehe..

danishfamily said...

haha...tersepit kat tgh2..lucu jah tgk