Sweet Heart

Monday, July 12, 2010

Rambut Baru...

Rambut baru..tukang guntingnya papa la hee..potong depan jer cepat sungguh panjang dah nak masuk mata dah..masa tengah potong tu dia cakap kat papa 'erisya nak rambut botak la papa' huhu apalah erisya ni haru mama papa kalau erisya botak..

Sunday, July 11, 2010

Nasi oh nasi

Aduh ngokngek sungguh internet ini malam..nak upload 2 keping gambar ni pun berjangut tunggu huhu biasa la internet free ermm malas nak cucuk berukband..sapa suruh kan,tadi pergi jalan padang besar lama dah rasanya tak kesana,pergi tadi pun sebab nak beli beras..jauh benor nak cari beras kan..hehe,bukan kat kangar ni tak der beras tapi tak der beras siam yang selalu kami makan tu..yang ada beras tempatan,papa cakap makan beras tempatan macam tak kenyang je rasa huhu camana tu?? tak puas hati kot sebab tekak dah terbiasa makan beras siam tu..biasa balik kampung kami akan bawak balik seguni beras siam,tapi balik baru ni papa kata try beli kat padang besar je la kot2 ada.memang ada tapi lain brand sikit la..tak per la asalkan beras siam..ni lah berasnya panjang2 dan yang bestnya masak sikit tapi bila dah jadi nasi jadi banyak untung.

sambil tu beli buah2han jugak..limau barli/limau tambun,mangga congkana dan cempedak diluar pagar..petang esok boleh digoreng huhu lama x makan cempedak goreng..

Monday, July 5, 2010

Kembali...

yeah...selesai sudah tugas2ku di kampung,semalam selamat kembali semula ke perlis dan hari ni bermula la rutin harian mama seperti biasa..rindu pulak lama x update blog..ermm..balik kampung kali ni x banyak agenda menarik pun,sebab nenek masuk wad lagi tapi alhamdulillh sekejap jer kali ni..ok lah layan aje lah gambar2 dari kampung ni..
Tengah musim demam bola..huhu pakat layan bola..

Main masak2 dengan abi..

3/7 adalah birthday mami..kek hari jadi dari erisya buat mami..ermm mcm birthday erisya lah pulak gayanya..dia pulak yg lebih2 hehe.