Sweet Heart

Wednesday, June 2, 2010

Bertukar Wajah

Alhamdulillah lega rasanya bila blog dah kembali ok..2,3 hari lepas tetiba lak blogku macam ada yg x kena,huhu cek2 ropa2nya template free yg ku guna tu dah x jd free lg dah..agaknya ramai yg guna dia nk wat bisnes la pulak..huhu jd x der maknanya lah mama sampai nak beli2 ni buang karan je..jd terpaksa la mama mencari2 template yg baru..skali masuk x sesuai plak terus jd x betul..puas godek2 akhirnya berjaya jugak membetulkannya..lega! dan sekarang ini lah wajah baru blog mama..huhu rindu template lama..tp x per lah yg ni pun boleh la...

2 comments:

irma said...

CANTEQ JUGA BA INI...HEHE

danishfamily said...

come lote doh ni...i like