Sweet Heart

Friday, June 18, 2010

Macam-macam daaa...

Semenjak dua menjak ni ini budak suka sangat melukis..kononya melukis la..hehe..jom tengok apa yg dia suka lukis..



Taraaaa..haha,yg tinggi sikit tu papa,yg tengah tu mama dan yg kecik sikit tu erisya..kepala yg x berapa nk bulat,badan x berapa nk lurus..tangan kaki tah kemana..haha ok la tu satu permulaan yg bagus tuk erisya la kan.

Kemana tumpahnya kuah kalau x kenasi..hehe..

Dan yg ini brownies kukus,tapi kali ni mama taburkan cheese parut kat atas,saja nak tarik minat papa sebenarnya,dia kan x berapa minat coklat tp suka cheese,mama lak teringin nk makan brownies senang2 mama gabung la dua2 skali hehe..baru laju papa makan hehe.kek ni jugak sempena fathers day,happy fathers day papa,we love u so much..

Saturday, June 12, 2010

Picnic

Petang tadi pergi picnic dekat air terjun gua kelam..lama dah rasanya erisya tak swimming..semalam papa cakap esok nak gi swimming erisya terus tak senang duduk dibuatnya tak sabar2 nak tunggu siang..huhu.
Dalam perjalanan ke air terjun gua kelam..

Siap sedia nak swimming..



Puas mandi manda sampai ketar kesejukkan.


Dah puas mandi manda perut pun terasa lapar..makan2 la pulak.

Nyum..nyum..

Wednesday, June 9, 2010

Tolong Mama

Budak yang kena dera haha..DERA??? oh tidak..x sanggup nak dera2 anak ni,bukan macam dalam surat khabar akhir2 ni kes dera anak makin menjadi2 subhanallah...kejam betul la kan..Ni sebenarnya gambar2 budak yang x der keja cari keja..hehe..bosan la tu,mama sapu sampah dia nk buat,mama sidai kain dia pun sibuk nk buat jugak..ermmm..x per lah buat lah..sapu bersih2 yer hehehe...



Wednesday, June 2, 2010

cuti-cuti Hari wesak..

Siap sedia nak pegi jom heboh..jom jom jom kita heboh heboh..lalala...

Jauh berjalan lenguh kaki..

Skali x nak tengok kamera la pulak..ish susah bebenor erisya nk bergambar sekarang ni geram sungguh..

Tengok pak cik akim nyanyi la..

Malamnya kita makan ramai2..

Bertukar Wajah

Alhamdulillah lega rasanya bila blog dah kembali ok..2,3 hari lepas tetiba lak blogku macam ada yg x kena,huhu cek2 ropa2nya template free yg ku guna tu dah x jd free lg dah..agaknya ramai yg guna dia nk wat bisnes la pulak..huhu jd x der maknanya lah mama sampai nak beli2 ni buang karan je..jd terpaksa la mama mencari2 template yg baru..skali masuk x sesuai plak terus jd x betul..puas godek2 akhirnya berjaya jugak membetulkannya..lega! dan sekarang ini lah wajah baru blog mama..huhu rindu template lama..tp x per lah yg ni pun boleh la...