Sweet Heart

Friday, May 7, 2010

Cerita Balik Kampung

Setelah seminggu lebih kat kampung selasa baru ni kami balik perlis semula..ni baru berkesempatan nak update blog..layan je la gambar2 ni yer..

pagi sabtu 25/4/10 jam 8.30 am,kami dua beranak menaiki bas express Mutiara perlis ke kota bharu,tiba di kota bharu jam 5pm,alhamdulillah sepanjang perjalanan erisya x banyak kerenah..excited lg ada la..

Jalan2 dengan abi ngan mami kat ekspo pertanian di stadium kota bharu.

Last skali mengamuk nak naik kereta membajak pulak..huhu kasi la naik jap baru ok.

Erisya tengah kacau abi tengah kira duit bisnesnya..sian abi penat kira erisya lak gi kacau kena kira balik huhu..

Tengah main dengan sedara..main sakan sampai x ingat donia..

Masa melawat moyang kat hospital..alhamdulillah lepas operation moyang makin sihat,dan hari selasa yang sama dgn hari kami balik perlis gak moyang leh keluar wad..

3 comments:

znurul said...

sakan ek dia balik kampung..hehe..cucu sorang, kalu x kaco abi, sape lagi nak kacau...ye dok erisya?ehehe

danishfamily said...

bestnyer dia blk kg...

irma said...

semoga moyang erisya akan makin sembuh.....insyaAllah....
beh tu erisya naik bas...