Sweet Heart

Friday, May 21, 2010

Aduhai Anakku...

Ni lah gambar2 budak yang suka sangat main dalam peti sejuk..

Barang minan dia pun letak dlm peti sejuk..dgn selipar kesayangan dia tu x leh pisah.

Abis la sayur mama dikerjakanya

bila disuruh tutup dia bleh plak jawab "pah erisya nk duduk mana,nikan umah erisya" huhu kononya peti sejuk tu rumah dia la...

Wednesday, May 12, 2010

Taman

Masa kt taman apa nama taman tah lupa dah..taman perlis kot hehe sesuka hati jer kasi nama sendiri.
ermmm..layan gambar je la yer...






Kat taman ni kira dekat sangat dgn bukit,jd banyak la sangat2 monyet2 yang turun main2 kt taman ni..cari makan dan mandi manda..suka tengok mcm2 saiz..jinak pulak tu.

Friday, May 7, 2010

Cerita Balik Kampung

Setelah seminggu lebih kat kampung selasa baru ni kami balik perlis semula..ni baru berkesempatan nak update blog..layan je la gambar2 ni yer..

pagi sabtu 25/4/10 jam 8.30 am,kami dua beranak menaiki bas express Mutiara perlis ke kota bharu,tiba di kota bharu jam 5pm,alhamdulillah sepanjang perjalanan erisya x banyak kerenah..excited lg ada la..

Jalan2 dengan abi ngan mami kat ekspo pertanian di stadium kota bharu.

Last skali mengamuk nak naik kereta membajak pulak..huhu kasi la naik jap baru ok.

Erisya tengah kacau abi tengah kira duit bisnesnya..sian abi penat kira erisya lak gi kacau kena kira balik huhu..

Tengah main dengan sedara..main sakan sampai x ingat donia..

Masa melawat moyang kat hospital..alhamdulillah lepas operation moyang makin sihat,dan hari selasa yang sama dgn hari kami balik perlis gak moyang leh keluar wad..