Sweet Heart

Tuesday, April 6, 2010

Dapat gak..



Lama betul rasanya x makan cheese cake,try la godek2 sendiri..ni sebenarnya kek yang kedua dah,yang mula2 buat dah habis makan 2 hari lepas,papa request lg..maka hari ni mama buat lagi sebijik..tahu la papa cheese cake ni pebret dia,kalau kek lain alih2 mama la yang kena habiskan sensorang huhu..

3 comments:

znurul said...

wowww...apa lagi cik eryn..share la resipinya...ke.resepi rahsia ni?

irma said...

leh ganti kak gee tu bisnes denung...haha

erynonelove said...

kak nurul~boleh ba kalau ko..x der maknanya resepi rahsia..bukak ternet godek2 cari jumpa la resepinya..hehe.

kak irma~haha..stakat nak masuk tekak sendiri dan 3 beranak ni je kak irma..