Sweet Heart

Monday, March 1, 2010

Ronda-ronda KL

Cuti 3hari sempena maulidur rasul kami sekeluarga ke kuala lumpur,sebenarnya x plan pun nak pergi..petang tu mama saja je selora ngan papa "best nih kalau jenjalan KL"papa lak cakap "jom la kita pergi"...lagi pun erisya belum pernah lagi jalan2 kat KL,jadi malam tu kemas2 je la apa yg patut pagi jumaat kami bertolak ke KL..mengambil masa 5jam perjalanan..

Sampai petang tu chek in hotel mandi2 rehat jap pastu keluar makan round2 KL jap,singgah kat Time square jap..


HARI KEDUA
Hari yang kedua lepas breakfast round KLCC jap..Pastu pergi Aquaria..mak aii ramainya orang,beratur bukan main panjang..yer la kan time cuti ni la orang nak jalan2.









besarnya jerung tu..

Besarnya pari tu..

Nak tengok persembahan penyelam bermain dengan pari dan jerung..


Badan dah penat jadi petangya rahat2 sambil minum2 jap kat hotel tu..


HARI KETIGA
Hari ke tiga pergi jumpa mama inda kebetulan dia x der kelas,pergi zoo negara..







Lepas makan2,pegi hantar mama inda..kami pun bertolak lah pulang ke perlis..

3 comments:

znurul said...

bestnya..mama sebut je terus dapat yer...sporting papa.

irma said...

bestnyer...x bawak ke erisya masuk main kat dlm times square tu?

erynonelove said...

erisya x nak masuk...mula2 lg tengok rollercoster tu pusing2 dia dah takut dah...nak menangis plak tu,itu yg bgambr muka camtu tu..