Sweet Heart

Tuesday, March 16, 2010

Pesta Ria

Dah 2 hari kat perlis ni ada fun fair,hari first kami just lalu jer,x leh nak parking kereta lak ramai sangat orang,tadi lepas makan malam lalu lagi mana tahu kot2 hari ni dah x ramai orang..dapat gak parking..erisya sempat gak naik,cari yang gerak slow jer..tapi yg slow ni plak budak je leh naik huhu dah dia nak naik gak kasi je la..mula tu mama risau gak sbb ada sorang budak laki tu umur dlm 5 tahun siap nangis2 lg..x per la try la,dah dapat naik selamba je muka dia..cam x der apa2..huhu..dlm hati mama cakap uhh!! dah besar dah anak aku ni rupanya..hehe.

yang ni leh naik 3 orang..mama lak yang gayat haha..

1 comments:

znurul said...

yelah mama..dah besar...dah tu,bila lagi adik-adik-adik nya nak keluar ni??