Sweet Heart

Sunday, January 10, 2010

Aktiviti Hari Ini

Semalam sehari suntuk x dapat kemana sbb exam,jadi hari ni kami Qada'..pagi breakfast kat restorant anjung keli,lepas tu pegi pasar kejap..tunggu erisya bangun tido..perut pun rasa lapar pulak,keluar jalan2 cari makan plak..pastu jumpa lak kedai special punyer..eh silap kedai x special kedai dia tepi jalan bawah bangsal je,tapi masakan dia yang special..selalu duk lalu situ tengok ramai sungguh pelangganya..jadi hari ni kami try la singgah..rupanya char kuey teaw udang..

Ni la udang2nya..yang biasa Rm3,special Rm5,atau double special Rm8..kami try yang special dulu..

Ni lah rupanya char kuey teaw special yang kami oder..

Tu dia sungguhti makan haha..memang best..!!

Licin!!! tinggal kulit udang je x leh makan kalau x semua dah masuk perot haha.

Lepas makan kami lepak2 kat Taman Melati kejap..

2 comments:

znurul said...

oo..my feveretto!!!

danishfamily said...

sedapnyer...lama tak make