Sweet Heart

Friday, December 18, 2009

Jalan-Jalan Di Bandar Alor Star

Hari ni adalah cuti sempena 1 Muharam..duk rumah x tau nak buat apa..staff2 kat sini ramai yang ambik kesempatan cuti balik kampung masing2 so erisya x der la kawan2 nak main petang2..aktiviti kami hari ni pergi bandar alor star,saja je pusing2 bandar jamu mata..bandar alor star lagi besar kalau nak dibandingkan dengan bandar kangar..lagipun x la jauh sangat dari kangar..lagi puas hati kalau nak shopping.


Kami pergi dah petang pun,sampai sana perut pun lapar singgah isi perut dulu kat Tesco..



Erisya sempat main kejap.

Habis round2 dan shopping hari pun dah nak gelap jadi kami pun beransur la pulang ke kangar,selesai lah sudah aktiviti kami untuk hari ini,dimanakah destinasi seterusnya untuk esok dan lusa?????....sama2 kita saksikan untuk entry seterusnya insyallah.

2 comments:

znurul said...

beli gapo tu erisya?hehe...

irma said...

wah..wah...jenjalan ye erisya...nak ikut...