Sweet Heart

Friday, December 25, 2009

Happy Anniversary



25.12.2009 adalah anniversary kami yang ke 4tahun,tepat jam 12am semalam papa tetiba lak wat kejutan kat mama,suruh mama pejam mata ingatkan naper lah,lepas tu jeng! jeng!!! haha papa kasi something,Jam tangan!bila masa pulak la dia pegi beli,camana la mama leh x perasan dia bawak barang tu masuk dalam rumah,sorok dalam almari lak tuh..kompius..kompius..apa pun thank you so much!!..

Ni pulak dari mama untuk papa,sori mama x leh nak wat kejutan macam papa buat,sebab mama nak beli barang pun kena pegi ngan papa gak alih2 papa gak tengok dulu huhu,tapi x per lah..yang penting ikhlas dari mama.

Hakikatnya bukan hadiah bukan kad ucapan yang menjadi ukuran kepada setiap ulang tahun perkahwinan..tapi semuanya lahir dari hati yang tulus kepada pasangan masing2..semoga hubungan kita sentiasa diberkati allah swt,semoga kebahagian menjadi milik kita hingga akhir hayat amin..




Alor Star Mall

Marry Krismas hohoho...

0 comments: