Sweet Heart

Saturday, December 19, 2009

Gua Kelam

Hari ini seperti yang di plan kami ke gua kelam..bertolak dari rumah pukul 2.30 petang,lebih kurang setengah jam perjalanan kami sampai sana..biasa waktu camni time erisya tido,jadi hari ni nak jalan nyer pasal mama x kasi dia tido haha kejam tul mama kan,tapi x pe sepanjang perjalanan erisya tido je..sampai sana baru bangun.
haha ni la muka baru bangun tido..ngantuk lagi tu x puas tido.

Pintu masuk Gua Kelam

salah satu batu yang cantik terhasil dari titisan air.



sepanjang dalam gua ni dibina jambatan kayu yang dibawahnya mengalir air dari bukit,panjang gua ni lebih kurang 1km jugak la..dalam gua ni memang cantik sangat,dihiasi dengan lampu2 menyerlahkan kecantikan gua semulajadi yang diciptakan oleh yang maha kuasa.


Penghujung gua ni ialah air sungai yang dijadikan tempat picnic..memang cantik.

Penghujung Gua kelam



Tempat ni memang cantik memang best,insyallah next time kita datang picnic BBQ skali ramai2.

3 comments:

irma said...

wah....cuti2 penuh je schedule dia...
kita gak sini mati kutu nak pi jln mana....huhu

znurul said...

jauhnya jln kat dlm gua...huuu..

erynonelove said...

kak ima~ doh cepat la wat surat tukar semnjg,macam2 ada!!

kak nurul~x jauh eh..dekat jah.