Sweet Heart

Saturday, November 28, 2009

Aidiladha 2009

Tahun ni raya haji dikampung halaman,kedua2 belah family buat korban tahun ni,raya pertama dirumah abi & mami di Kota Bharu,ingat petangya nak balik umah tok mek di Bachok tapi x sempat balik sebab papa habis melapah lembu dah lewat petang,so raya kedua baru kami balik bachok,gambar lembu kena sembelih x dapat nak publish sebab cable handpon papa dlm kontena lum sampai lagi,papa snap guna handpon je lupa bawak kamera,gambar yg dpt dipublish ni je yang guna kamera,so ini aje la gambar2 yang dapat dikongsikan...layan aje la...

On the way ke rumah tok mek di Bachok..

Bergambar dengan moyang belah mama..


3 comments:

irma said...

best dia boleh raya kg thn ni....mama baju raya baru pulok ke tu?hehe

erynonelove said...

kih kih...syhuuuu!! diam2 je da la cik ima..kih kih...alang2 balik kampung kan rembat satu.

znurul said...

erisya koho bulat muko pakai tudung.