Sweet Heart

Saturday, October 31, 2009

Macam-Macam Erisya

Dah dekat dua minggu rasanya x meng'update blog,layan je lah gambar2 erisya dlm masa seminggu lepas..



Tengah tunggu teh nai peng sampai,kat kedai zakaria curry house.


Sekarang ni minat erisya dah beralih ke Garfield plak..satu hari kalau x kena tengok 3,4 kali x sah..huh..


Sibuk nak tarik troli,dari mula sampai la selesai shopping dia yang tarik..habis tunggang langgang,orang pun dia main langgar jer..aiyooo.


Ni tengah bosan la ni,tudung saji mama pun jadi barang mainan dia..ups! abaikan objek dibelakang tu yer...x perasan plak bila masa enterframe kat situ.huhuhu.

0 comments: