Sweet Heart

Monday, August 3, 2009

Picnic

Hari minggu ni xder aktiviti menarik sebab papa kena buat kelas weekend,jadi kami dua beranak berkurung je la kat umah,berkurung 24jam tu x der la..sbb petangnya lepas papa habis kelas boleh lagi pegi pasar,pegi jalan2..malamya plak boleh lg pegi cuci2 mata kat supermarket..jadi petang ahad tu lepas gi makan roti canai kat zakaria ingat nak terus balik umah pastu mama teringat plak cik nurul ajak picnic jadi kami pun saja2 la try masuk ilp jap..tengok cik nurul cik ruzi syiok je duk picnic mama pun join la skali..siap ada bbq ayam,udang,jagung,macam2 makanan lg ada.


Adegan shahrukh khan dengan kajol berkejar2ran ditaman tasik..huhu..

3 comments:

irma said...

wah...syioknya picnic....sayang xleh join hari tu...huhu

znurul said...

haha...shahrukh khan & kajol..sungguh gumbira mereka berpacaran petang tu kan..?hahaha..lawok la

julia jus said...

molek tu doh wat mnantu...hehe