Sweet Heart

Thursday, July 9, 2009

Makan..makan..makan.

Sebenarnya x de apa yang istimewanya pun..saja masak menu hari ni tangan rasa gatal plak nak publish kat sini..layan je la yer ZAsssss...

Tomyam ni Favorite papa Dari mula kawin sampai la skarang selang 2minggu skali mesti kena buat tuk dia..kalau xde tomyam ni mesti papa penasaran dibuatnya..hehe ya la ada stengah2 tomyam dia cair sikit tu papa kureng,dia lebih minat yg pekat2 pastu masam pedas2..pergh!!! terangkat!..hehe.apa nak buat dah tekak slalu mkn tomyam siam kt semenanjung punyala power..duk sini tomyam mama aje la buat pengubat rindu..

Butter Prawn ni favorite mama..siok je makan seafood lepas tu mula la allergik ku datang..huhu.

Makan tomyam kalau x der telur dadar rasa x lengkap plak..

6 comments:

znurul said...

aiyooo terliur nya tengok..bila nok jamu kawan2 ni eryn?ku terpesona nih...

danishfamily said...

amboi sedapnya tengok tom yam...pasni kena buat banyak2 lar..keh2.

irma said...

wah sioknya...doh ngidam sup tulang leh mkn dok agi papa tu...hehe

erynonelove said...

kak nurul- nati kak nurul mengidam anak ketiga eryn jamu la kak nurul hehe..

kak sue- buat banyak2 yer kak sue.

kak irma- sup tulang makan kmarin doh.Dah sup ayam eryn wat sparuh masak sbb gas abis..laju je dia gi beli sup tulang..hehe.

julia jus said...

sedapyer...mujur ambe x ngandung.kalu x kena g mkn skali kt rumah eryn ni.hahaa

danishfamily said...

eryn lar buat ko kak su...macam best jer eryn buat tuh...hehehe