Sweet Heart

Wednesday, July 1, 2009

Minat Sangat

kartun yang erisya suka sangat,upin & ipin..makan dgn upin,minum dgn upin,kalau boleh mandi pun nak mandi dgn upin skali..kalau time makan mesti nak makan sambil tengok dvd upin..kdg2 tu mama papa best2 tgk tv dia pegi switch off tv sbb suh pasang dvd dia..nak tak nak mama papa pun tengok la crita upin ipin yg dah bpuluh2 kali tengok tu..len kali kena sorok lah pulak dvd tu..


Time ni papa balik keja baru je nak masuk umah dia sibuk nak bgtahu papa yang dia tengah tengok crita upin ipin..

sahabat2 ku upin dan ipin...

4 comments:

danishfamily said...

amboi minat sangat ngan upin ipin rupanya!!

irma said...

hihi...erisya...erisya...

znurul said...

kejut cik nurul tengok upin ipin congok atas kerusi...

julia jus said...

besor nyer member erisya..