Sweet Heart

Monday, July 20, 2009

Entry Ahad

Kemarin tak tahu nak gi mana...duk rumah bosan jugak..kami pun naik je lah kereta tak tahu hala tujunya dimana...papa cakap ikut je lah kereta ni berhenti kat mana...sampai2nya kat pantai lg..huhu...lepak lagi la kami kat pantai petang tu...





6 comments:

znurul said...

kat mana gok pantai ni eryn?nok gi jugok...

erynonelove said...

Pantai ni kat area restoran ocean king tu la k.nurul..

irma said...

beh erisya...kerek gi pantai...

danishfamily said...

hehe...ni kena balik kg lar baru puas dok kat pantai...

erynonelove said...

kak irma- kerek gi pantai la sbb x tahu nk gi mano doh..duk umoh bosan..

kak sue- kalu balik kg senang kak sue pantai dekat sungguh ngn umah..naik kereta 1 minit dah sampai..

danishfamily said...

best lar gitu 1 minit je dari pantai ...kami jugak lar jauh nak cari pantai...tapi kalu ikut plan raya posa n hjg thn ni nak g pantai ni..rindu ko pantai doh ni...hahaha