Sweet Heart

Friday, July 17, 2009

Apa yang Ada jeee...

Hari ni dah jumaat..bila hari jumaat stok bahan2 tuk dimasak dlm peti ais pun dah kekurangan..hari sabtu pulak lah biasanya pegi pasar tuk stok minggu depan..jadi ari ni godek2 peti ais,yg ada ayam pastu jumpa timun batang..pikir2 nak masak apa la hari ni...teringat plak nasi tomato..lama x makan..so mama pun mulakan operasi.."tung..tang..tung..tang"..dah siap!!erisya pun ikut skali tung..tang periuk belanga mama kat dapur..rutin harian dia la..jadi ini saja la menu lunch family kami tuk hari ini..malamnya plak kita gi "candle light dinner" kat luar la plak yer papa hehe..kononya.





Siap!!!....

4 comments:

danishfamily said...

menu kita cam sama lak ari ni eryn...kak su tukar nasi tomato ngan nasi ujan panas jer(ayam pedas n acar menu sama)cam janji2 lak kita...haha.(malam nak makan yang kat kedai jer)keh2....

erynonelove said...

haha..sama la tu kak sue...lebih kurang...hehe.

irma said...

ni bukan simple dah ni.....special gak ....haha

znurul said...

teringat ayam merah cik eryn masa jamuan raya kat opis dolu2...syedap...